StartInhoudMenucomando'sIndex
  Barcody Express Index

Disclaimer

Barcody Express voor Mac OS X is gemaakt door MK-Software en wordt exclusief gedistribueerd door DSD.net.

De documentatie wordt gemaakt door DSD.net en mag (maar alleen als complete bundel van bestanden) worden gereproduceerd, gekopieerd of bewaard zonder voorafgaande, schriftelijke overeenkomst met DSD.net, maar mag in geen enkele vorm worden herschreven, of worden vertaald in andere talen of computertalen. De rechten van alle bedrijven en bedrijfsnamen, alsmede productnamen en merknamen welke worden genoemd binnen deze documentatie, behoren toe aan de respectievelijke bedrijven.

Dit programma en zijn documentatie zijn met de grootste zorg geproduceerd om kwaliteit en functionaliteit te garanderen. Maar aangezien dit product continu wordt bijgewerkt en verbeterd, kunnen de auteur noch de distributeur enige garantie bieden of aansprakelijkheid accepteren voor schade die voort zou komen uit gebruik of misbruik van dit product.

Als u er zeker bent dat u een fout hebt gevonden in het programma, de documentatie, of de vertaling van het programma of zijn documentatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen uw betrokkenheid bij dit product en we zullen uw opmerkingen en probleemmeldingen gebruiken voor de verdere verbetering van dit product.


StartInhoudMenucomando'sIndex