HjemIndholdIndstillingerIndeks
  Charmas 2 Indeks

Ophavsrettighed

Charmas for Mac OS X er lavet af MK-Software og er distribueret eksklusivt af DSD.net.

Dokumentationen er produceret af DSD.net og må (men kun som en komplet pakke) gengives, kopieres eller arkiveres uden forudgående skriftlig aftale med DSD.net, men må ikke ændres eller oversættes til andre sprog eller computerplatforme i nogen form. Rettighederne for alle virksomheder og deres navne såvel som produktnavne nævnt i denne dokumentation, tilhører de respektive virksomheder.

Dette program og dets dokumentation er blevet fremstillet med den største omhu for at sikre kvalitet og funktionalitet. Men set i lyset af, at dette produkt konstant bliver revideret og forbedret, kan hverken forfatter, producent eller distributører give garanti eller tage ansvar for nogen skade som måtte opstå ved brug eller misbrug af dette produkt.

Hvis du er sikker på at have fundet en fejl i programmet, dokumentationen eller oversættelsen af enten programmet eller dokumentationen, så tøv ikke med at informere os om det. Vi sætter pris på dit engagement i vores produkt og vil anvende dine kommentarer og fejlrapporter til yderligere forbedring af produktet.


Copyright © DSD.net (Home)
sidst opdateret den 16 December 2016

HjemIndholdIndstillingerIndeks