HjemIndholdFontFinderUdskrivning
  Charmas 2 Indeks

FontBook

Opret dit eget skrifttype-katalog – uden specialviden.

Vælg menupunktet Åben FontBook i Arkivmenuen. Du vil øjeblikkelig se et vindue som repræsenterer Charmas skrifttype-katalog. Dette katalog kan meget let anvendes, såvel som redigeres.

Vælg skrifttype(r)

I det øverste venstre hjørne af FontBook vinduet kan du se en popup knap og to pile. Klik på pilene for at se henholdsvis den næste eller foregående skrifttype i FontBook. Når du klikker på knappen som viser skrifttypens navn, åbnes en popup menu som viser en liste over alle de skrifttyper som er installeret på din computer. Klik på et af navnene hvis du ønsker at se skrifttypen i FontBook.

Skift visning

I det øverste højre hjørne af FontBook vinduet finder du en anden popup knap. Klik på den med musen for at se de forskellige FontBook visningsformer som tilbydes af Charmas i øjeblikket. Når du klikker på en af disse menupunkter, skifter FontBook visningen øjeblikkeligt (f.eks. fra Oversigt – 1 skrifttype til Skriftstørrelse – 2 skrifttyper).

Visnings-størrelse

I det nederste højre hjørne af vinduet kan du se en popup menu som kan anvendes til at skifte visningsstørrelsen fra 25–3.200 %.

Eksporter siden som et arkiv

Du vil måske ønske at udskrive den aktuelle katalogside til et PDF eller TIFF arkiv. Vælg menupunktet Eksporter som PDF-arkiv resp. Eksporter som TIFF-arkiv fra Arkiv menuen. Nu skal du blot vælge en placering og et fornuftigt navn for arkivet.

Hvis du ønsker at eksportere en side til et billede-arkiv, kan du vælge billedetype såvel som dets opløsning.

Drawer

Et klik på symbolet øverst til højre åbner panelet Skriftkataloger som er beskrevet i afsnittet [Eksterne skrifter].


Copyright © DSD.net (Home)
sidst opdateret den 16 December 2016

HjemIndholdFontFinderUdskrivning