HjemMenuerArkiv menuOversigt menu
  DubbySnap > Reference > Menuer Indeks

Rediger menu

Fortryd

Den sidste handling vil blive tilbageført. Brug f.eks. denne funktion hvis en træk-og-slip opgave ikke er tilfredsstillende.

Gentag

Brug denne funktion hvis du ønsker at genskabe den sidste fortrudte handling.

Klip

Hvis du ønsker at anvende dette menu punkt til at klippe et objekt fra dets aktuelle position i DubbySnap og til systemets klippebord, så klik her.

Kopier

Hvis du ønsker at kopiere et objekt til systemets klippebord fra dets aktuelle position i DubbySnap, så klik her.

Indsæt

Hvis du ønsker at indsætte et objekt fra systemets klippebord til den aktuelle position i DubbySnap, så klik her.

Vælg alt

Brug dette mene punkt til at vælge alle emner i den aktuelle valgte visning. Du kan f.eks. vælge alle ord i inspektørens kommentarfelt, eller alle optagne URL'er i listen eller emne-visning.

Stavekontrol og grammatik

Stavekontrol for tekst i åbne noter: Her kan du også skifte til løbende kontrol.

Erstatninger *

Denne undermenu tilbyder muligheder for at erstatte visse tekstelementer med deres typografiske korrekte modparter mens teksten skrives.

Ændringer *

Hvis du ønsker at ændre valgte dele af teksten med et enkelt museklik, så brug dette menupunkt. Det giver mulighed for at ændre tekst til majuskler, minuskler eller kapitaler.

Specialtegn

Vælg dette menupunkt hvis du ønsker at indtaste specielle karakterer i en tekstramme. System dialogen Tegnpalet i Mac OS X åbner, hvor du kan vælge en skrifttype og måske en kodning. Dernæst kan du vælge en special karakter og indsætte den i din tekst.

DubbySnap understøtter den komplette Unicode karaktertabel. Om du kan anvende en given special karakter eller ej, afhænger af den skrifttype du har valgt. Hvis karakteren ikke er til stede i skrifttypen, er du nødt til at vælge en anden skrift.

Denne funktion er understøttet af Mac OS X. Du kan finde en detaljeret beskrivelse af denne systemdialog og/eller funktion i Finder's Mac-hjælp.

* Denne funktion er understøttet af Mac OS X.


Copyright © DSD.net
sidst opdateret den 12 Juni 2015

HjemMenuerArkiv menuOversigt menu