HjemMenuerDubbySnap menuRediger menu
  DubbySnap > Reference > Menuer Indeks

Arkiv menu

Ny optag

Når du vælger dette menu punkt (eller klikker den relevante værktøjs-knap), ruller et web optage-ark ud af dokument-vinduet. Der kan du indtaste adressen (URL) for den ønskede webside. Tryk [Retur] for at se om du har indtastet den rigtige URL som vil blive renderet i web optagelses-visning på arket. Tidligere indtastede URL'er bliver husket i input combo-boksen.

Ny optagelse - Please click to enlarge

Når du klikker på [Optag] knappen, vil den den nye URL optagelse blive tilføjet til databasen.

Vigtigt: Bemærk venligst at den indtastede URL ikke kan ændres når du først har tilføjet den til databasen.

Eksporter

Når du har valgt en optagen URL i listen, kan du vælge dette menu emne (eller klikke den relevante værktøjsknap). Denne funktion renderer det indhold af den optagne URL til et arkiv som så vil blive eksporteret til den destination som du ønsker. DubbySnap understøtter i øjeblikket flere forskellige eksport formater: PDF, så vel som TIFF, JPEG, JPEG-2000, PNG, og GIF.

Bemærk: Når du har valgt mere end en optaget URL, vil alle valgte dokumenter blive eksporteret. Den første får det valgte arkiv-navn, mens alle andre eksporterede arkiver får et stigende nummer tilføjet til arkiv-navnet.

Send e-post

Du kan også sende et optaget dokument som mail, direkte fra DubbySnap. Du vælger simpelthen en optagen URL og vælger dette menu punkt (eller klikker den relevante værktøjs-knap). DubbySnap vil så oprette et mail vedhæftningsarkiv i det format som du har valgt, og åbne det i en ny mail i din favorit mail klient. DubbySnap understøtter i øjeblikket flere forskellige mail vedhæftningsformater: PDF, så vel som TIFF, JPEG, JPEG-2000, PNG, og GIF.

Bemærk: Når du har valgt mere end en optagen URL, vil alle valgte dokumenter blive vedhæftet til mailen. Den første får det valgte vedhæftnings arkivnavn, mens alle andre vedhæftede arkiver får et stigende nummer tilføjet til arkivnavnet.


Copyright © DSD.net
sidst opdateret den 12 Juni 2015

HjemMenuerDubbySnap menuRediger menu